Op zoek naar werk vanuit huis?


Teleoperar biedt u de mogelijkheid om thuis geld te verdienen.

De best betaalde die u kunt vinden! Tot 10,25 cent per bericht!


Hoe werkt het?

Op zoek naar extra inkomsten? Of een full-time baan? Ben je fantasierijk? Ruimdenkend en creatief? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wij bieden u de mogelijkheid om te werken als een chat operator, door berichten te beantwoorden op werktijden die u zelf bepaalt.

dinero

Ervaringen van onze operators


ejemplo1

Ik werk nu anderhalf jaar als operator en om eerlijk te zijn, naast het gemak om te kunnen werken op de tijden die ik wil, waardeer ik de snelle wekelijkse en correcte betalingen. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren kan blijven werken.

- Anna

ejemplo2

Ik werk nu sinds een paar maanden voor Teleoperar.com. Heerlijk om vrij in te loggen, en er is altijd werk. Ik heb een persoonlijke coach die mij helpt met tips en advies. Verdiensten zijn super, aangezien je hier ook nog eens wordt gewaardeerd voor het werk dat je verzet. Ik kan nu al zeggen dat ik mijn ideale thuisbaan gevonden heb. Ook de wekelijkse uitbetalingen zijn top!

- Peter

ejemplo3

Het lijkt erop dat ik de juiste baan gevonden heb. Met het andere thuiswerk dat ik had verdiende ik niet genoeg, maar als chat operator is het een ander verhaal, Het voelt alsof ik in de zevende hemel ben beland. Ik heb een goed maandelijks inkomen, waar ik makkelijk van kan leven en leuke dingen van kan doen.

- Linda


Wat kan je verwachten?


We bieden u een persoonlijke coach. U kunt persoonlijk contact opnemen met de coach via Skype of per e-mail met alle vragen die u heeft.
Webgebaseerd programma waardoor u kunt inloggen zonder bestanden te downloaden. Gebruiksvriendelijk, eenvoudig programma.
We kunnen vanaf 5 tot 10,25 cent per verwerkt bericht betalen. Beste betaling in deze branche.
Wekelijkse betaling met factuur. U kunt dit inkomen indien nodig opgeven aan de belastingdienst.
Wij zijn een betrouwbaar bedrijf. We werken met verschillende betaalmethodes.

Neem contact met ons op


© Teleoperar 2016-